【选择题】男性,7 岁。1h 前从 1 米高台上跌下,左手掌撑地。检查见左肘部肿胀及 疼痛,急诊科护士给做临时固定时偶触及骨擦感, 患肢屈肘位石膏托固定第一天。 病儿诉左手疼痛,见手指苍白发凉。现应采取的主要措施是
【问答题】已知a,b,m,n∈RT= ,Q= ,则( ) A.T＞Q B.T≥Q C.T＜Q D.T≤Q
【选择题】They go to work every day __ Saturday and Sunday. Those days are holidays.
【问答题】随感录属于议论性散文。( )答案( )
【问答题】注重抓党的政治建设是党的十九大以来全面从严治党的成功经验。( )对 错答案:×解析:错476.2013年12月4日,首都各界隆重纪念我国宪法公布施行30周年。( )对 错答案:×解析( )
1、Where do the Battery Powered Gloves sell well?A. Icela ndB. I ndiaC. AustraliaD Sin gaporeCA new oral medication to treat patients in the early stages of multiple sclerosis（多发性硬化） has show n con siderable promise in two clinical trials, researchers announ ced on Wedn esday.The medication is on track to become just the third oral drug available to M.S. patients, and pote ntially the safest and most effective, experts said. The sec ond oral drug, called Aubagio, was approved just last week.The new trials, published online in The New England Journal of Medicine, found that the drug BG-12, developed by Biogen Idee, reduced relapsing M.S rates（旧病复发率）in patients by about 50 percent. The drug also obviously reduced the frequency of new brain damage , and slowed the progression of disease compared with a placebo（安慰剂）.In the two cli nical trials, called Define and Con firm, patie nts were divided into two groups at random, taking 240 milligrams of BG-12 either twice or three times a day. Patients in a third group took a placebo. The combined results showed that the drug reduced the relapse rate by about 50 perce nt.Taking BG-12 twice a day reduced the number of newly enlarging brain damages by 71 perce nt to 99 perce nt. The Define trial found a statistically sig ni fica nt 38 perce nt reduct ion in the progression to disability. The most frequent side effects were a temporary flushing（脸红）and warm feeling and other symptoms including nausea, diarrhea, cramping and vomiting. Though both types of side effects were com mon, they ten ded to reduce after the first few weeks of use and were tolerated by most patie nts.However, I nterfer ons, the drugs most com mon ly used in relaps ing M.S., reduce relapses by about 30 perce nt, and have not bee n show n to slow the progressi on of the disease and disability. The n ewly approved Aubagio also reduces relapses by about 30 perce nt, and it has the adva ntage of being an oral drug.BG-12 is an anti- inflammatory that works by protecting nerves against injury."Thesafety track record is well known and appears to be very strong,"said Dr. Robert Fox, lead author of oneof the new studies and medical director of the Mellen Center for Multiple Sclerosis Treatment.__"he added.
5、为降低肉鸡生产成本,必须实行一体化经营(即建立契约化联合体) 。(&初生雏鸡体内无卵黄组织。 ( )
7、已知冰的密度为.9× 3 ㎏/m 3 ，一块体积为cm 3 的冰全部化成水后，水的质量是多少？体积是多少？（水的密度为.× 3 ㎏/m 3 ）
8、1 ]⑻ 二T(b) (c)亠2几冲匕匚(4 )电路的传递函数 虫何= 。__!__ —— 邑 丄一(i+色)
9、在派生类中重写基类方法必须使用 override 关键字。( )
12、三 、阅读理解(共计 40 分,每小题 4 分)⏺21-25 题:阅读下列短文,并根据短文内容判断其后的句子是正确( T)还是错误(F)Passage 1Meetings are very common nowadays. They can be weekly, monthly or annually. Some people think most meetings feel like a waste of time. They seem pointless and boring at times.Then how do you run an effective meeting?First, assign roles, such as greeter, timekeeper and note taker, so that you, the organizer, can be free to lead discussions and presentations.Next, take charge from the start. Everyone will listen to you and join your discussion if you take charge in every aspect of the meeting. Show everyone that you really know what you are talking about, and everything that you talk about is useful.Most important of all, follow the agenda. At the end of the meeting, spend a little extra time for the participants to discuss anything that needs to be immediately discussed but which may not have been on the agenda.
17、-Howwas yourtrip toLondon, Jane?-.A.Oh,wonderfulindeedB.Iwentthere aloneC.Theguide showedmethewayD.Byplane and bybus第二部分:阅读理解（共10小题；每小题2分，满分20分）题型一:此部分共有一篇短文，每篇短文后有5个句子，请根据短文内容对这5个句子进行判断。认为对，选择A(True);认为错，选择B(False)。In choosing a friend, one should be very careful. A good friend can help you study. You can have fun together and make each other happy. Sometimes you will meet__. They will be with you as long as you have money or luck, but when you are down, they will run away. How do I know when I have found a good friend? I look for certain qualities of character, especially understanding, honesty and reliability (可靠).A good friend, above all else, tries to understand how another person is feeling. He is not quick to judge. Instead, he tries to learn from others. He puts himself in the other person's place, and he tries to think of ways to be helpful. He is also a good listener.At the same time, a good friend is honest. He does not look for faults in others. He notices their good points. In short, a friend will try to understand me and accept me.Another quality of a friend is reliability. I can always depend on a good friend. If he tells me he will meet me somewhere at a certain time, I can be sure that he will be there. If I need a favor, he will do his best to help me. If I am in trouble, he will not run away from me.When I meet someone who is reliable, honest, and understanding, I know I've found a friend!